Nio av tio B2B-företag arbetar med innehållsmarknadsföring men 54 procent av marknadscheferna inom B2B upplever problem att skapa innehåll som engagerar. 47 procent har svårigheter att producera relevant innehåll och 25 procent uppger att de saknar expertis att skapa innehåll av tillräckligt hög kvalitet.

Det här är inte bara siffror utan något vi hör dagligen. Därför är det viktigt att hitta ett sätt som passar er. Det finns flera olika sätt att arbeta med innehåll, på egna plattformar eller plattformar som ägs av någon annan. Det primära är att kontinuerligt och under en lång tid, skapa material som ska förändra ett beteende.

Native advertising
Innehåll på en extern redaktionell plattform med trafik från en publikation kallas native advertising. Inom Native advertising matchar formen och innehållet på plattformen där det marknadsförs. Innehållet har redaktionell känsla och bör vara relevant för läsaren och målgruppen. Att avsändaren delar med sig av kunskap ökar förtroendet och kan förändra beteenden. Syftet är att läsaren ska agera utifrån innehållet.

Utbildar och engagerar
Vi på IDG Strategic Marketing Services är specialiserade på innehållsproduktion åt IT- och tech-företag. Innehåll för att utbilda och engagera kunder över hela säljresan. Det kan vara förenat med exponering i våra kanaler, eller helt på era egna, en enda artikel eller ett helt innehållskoncept. Relevant innehåll om IT och modern teknik mot mätbara mål har alltid varit vår styrka.

Nu ökar vi samarbetet med IDG Strategic Marketing Services globalt, vilket ökar vårt nätverk och våra möjligheter. Det stärker vårt erbjudande till er av relevant och modern innehållsproduktion, på lokal, nordisk eller global nivå.

Det här kan vi erbjuda er

Innehållsproduktion till delad plattform på IDG

Business Tech

Business Tech_200

Innehållsproduktion till egen plattform på IDG

Microsoft Azure

Microsoft_Azure_200

Innehållsproduktion till egen plattform och kanaler

DustinDustin_200

Vill du veta mer?

Britta LiljegrenKontakta Britta Liljegren
Tel: 08-4536157